Maria's Village

Δραστηριότητες στην Πάρο

Γαστρονομικές εμπειρίες

Διοργανώστε το πάρτι σας με τον Chef Skan

Ο Chef Skan δημιουργεί αυθεντικές, αξέχαστες γευστικές εμπειρίες. Χρησιμοποιώντας τοπικά, βιώσιμα υλικά, αναδεικνύει την ουσία της ελληνικής κουζίνας. Από εξατομικευμένα μενού για ειδικές περιστάσεις μέχρι γευστικές απολαύσεις στα κάρβουνα, ο Chef Skan απογειώνει κάθε στιγμή με τη μαγεία των μεσογειακών γεύσεων, στηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς και δημιουργώντας αξέχαστα γαστρονομικά ταξίδια.

Αλυκή: Ο κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός της Πάρου

Η Αλυκή στην Πάρο είναι ένα μικρό χωριό με ψαροταβέρνες, φιλόξενες καφετέριες και παραθαλάσσια εστιατόρια.Απολαύστε εκλεκτά γεύματα ενώ χαλαρώνετε στην ηρεμία του χωριού δίπλα στη θάλασσα.

Παραθαλάσσιες Δραστηριότητες

Ανακαλύψτε μυστικές τοποθεσίες στη θάλασσα

Εξερευνήστε τις ομορφιές της νότιας Πάρου με τα τουριστικά σκάφη στην Αλυκή, που προσφέρουν καθημερινές εκδρομές στο Blue Lagoon, στη Σπηλιά των Πειρατών και σε άλλους μαγικούς προορισμούς. Ζήστε την εμπειρία των υπηρεσιών island hopping και ανακαλύψτε τα μαγευτικά θαύματα του Αιγαίου.

Extreme Sports

Η Αλυκή δεν είναι μόνο για καλό φαγητό- είναι επίσης πόλος έλξης για extreme sports. Βουτήξτε στα βάθη του Αιγαίου με τη σχολή καταδύσεων ή καβαλήστε τα κύματα με τις σχολές wind-surfing και kite-surfing ακριβώς έξω από το χωριό.

Προτάσεις

Εκκλησία της Εκατονταπυλιανής

Χτισμένη το 326 μ.Χ., η Παναγία Εκατονταπυλιανή στην Παροικιά είναι ένα ιστορικό βυζαντινό εκκλησιαστικό συγκρότημα με ρίζες που προηγούνται της επίσημης υιοθέτησης του χριστιανισμού το 391 μ.Χ. Ο θρύλος αποδίδει την ίδρυσή της στην Αγία Ελένη κατά τη διάρκεια του προσκυνήματός της στους Αγίους Τόπους, καθιστώντας την σημαντική μαρτυρία της πλούσιας ιστορίας της Πάρου και της πρώιμης χριστιανικής της κληρονομιάς.

Λεύκες

Ένα χωριό της Πάρου που χρονολογείται από τους βυζαντινούς χρόνους, έχει διατηρήσει την αρχική του γοητεία μέχρι σήμερα. Ως πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, ήταν στρατηγικά περιτριγυρισμένη από βουνά για να προστατεύει τους κατοίκους από τις επιθέσεις των πειρατών. Περπατώντας στα πλακόστρωτα δρομάκια και τα ασβεστωμένα σπίτια, οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν τη διαχρονική ομορφιά των Λευκών, ένα μέρος όπου η ιστορία και η ηρεμία συνυπάρχουν απρόσκοπτα.

Οι τοποθεσίες των προορισμών

(Κάντε Κλικ)

Aliki

Airport

Lefkes

Kolimpithres Beach

Antiparos Cave

Parikia - Port of Paros - Ekatontapiliani Church

Despotiko Island

Blue Lagoon

Paros - Antiparos Port

Maria's Village

Σπίτια στην θάλασσα

Στοιχεία επικοινωνίας:

MH.T.E No (tourist companies register): 1144Κ10000807101 - 1175K91001353500 - 1175K91001348400

Ειδική Προσφορά

Κερδίστε 15% Έκπτωση: Κάντε Κράτηση Τώρα για τις Πρώτες 20 Ημέρες του Ιουλίου!